Тагови

Таг: проблем

Кој ќе ми одговори што е преземено за да се реши пријавениот проблем во Државниот инспекторат за животна средина?

Одговара Сретен Стојковски од Државниот инспекторат за животна...

Како можам да пријавам некаков проблем во Државниот инспекторат за животна средина?

Одговара Сретен Стојковски од Државниот инспекторат за животна...

Што добива ЕУ со решавањето на балканските проблеми?

Европската Унија инсистира да ги реши балканските спорови токму сега заради економското...