Тагови

Таг: производствена дејност

Зошто младински додаток не ги следува сите млади во државата што се вработени?

Одговара Бојана Стевческа од Агенцијата за вработување на Република Северна...

Кога се доделува младински додаток?

Одговара Мирјанка Алексовска од Министерството за труд и социјална...