fbpx

Тагови

Таг: работа во смени

images prasaj Dali firmata treba da mi obezbedi prevoz do i od rabotnoto mesto bidejki rabotam vo smeni intro
Дали фирмата треба да ми обезбеди превоз до и од работното место бидејќи работам во смени?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...