fbpx

Тагови

Таг: работни бодови

images prasaj Dali pri promena na resenie od edno na drugo rabotno mesto so resenie od IPK smee da se namalat bodovite
Дали при промена на решение од едно на друго работно место со решение од ИПК смее да се намалат бодовите?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...