fbpx

Тагови

Таг: работни обврски

images prasaj Dali hronicno bolnite koi se oslobodeni od rabotnite obvrski poradi pandemijata moze da dobijat poniska plata
Дали хронично болните кои се ослободени од работните обврски поради пандемијата може да добијат пониска плата?

Одговара Наташа Петковска од Хелсиншкиот комитет за човекови...