fbpx

Тагови

Таг: Реформи

balkansko sudstvo isklucete go sudijata koj ne vi se dopaga featured
Балканско судство: Исклучете го судијата кој не ви се допаѓа

АКМИС сега се злоупотребува повеќе од времето на Груевски, рече министерот за правда во Владата на Северна...

se krati li talkanjeto niz bolnicite za dobivanje terapija featured
Се крати ли талкањето низ болниците за добивање терапија?

Со најновата трансформација во примарното здравство, матичните доктори ќе ја следат состојбата на...