fbpx

Се крати ли талкањето низ болниците за добивање терапија?

Со најновата трансформација во примарното здравство, матичните доктори ќе ја следат состојбата на пациентите со хронични болести и ќе им даваат терапија. Но, ќе се закажува термин и кај матичните лекари. Дали промените ќе помогнат или одмогнат, анализираме во емисијата „Само прашај“.

Емисијата на Институтот за комуникациски студии се продуцира во соработка со МТВ.

Поврзани написи