fbpx

Тагови

Таг: рефундирање лекови

images prasaj Dali se refundiraat samo lekovi sto se na pozitivnata lista i kolku procenti od sumata se refundira intro
Дали се рефундираат само лекови што се на позитивната листа и колку проценти од сумата се рефундира?

Одговараат од Фондот за здравствено...