fbpx

Тагови

Таг: репродуктивно здравје

kolku e potrebno seksualnoto obrazovanie i vo osnovnite ucilista intro
Колку е потребно сексуалното образование и во основните училишта?

 Одговара проф. д-р. Глигор Тофоски претседател на Македонската асоцијација на гинеколози и...

koga treba da se zapocne so redovni ginekoloski pregledi intro
Кога треба да се започне со редовни гинеколошки прегледи?

 Одговара проф. д-р. Глигор Тофоски претседател на Македонската асоцијација на гинеколози и...