Тагови

Таг: рудници

Колку често се прави контрола врз работата на рудниците?

Одговара Драган Димитровски од Државниот инспекторат за техничка...

Дали може да се направи инспекциски надзор врз рудник поради пријава од граѓани?

Одговара Драган Димитровски од Државниот инспекторат за техничка...