fbpx

Тагови

Таг: самохрани родители

images prasaj Kakov vid na finansiski nadomestok im sleduva na samohranite roditeli intro
Каков вид на финансиски надоместок им следува на самохраните родители?

Одговара Наташа Станојевиќ од Центарот за социјална работа -...

images prasaj Dali na samohranite roditeli im sleduva socijalen stan ili nekakvo smestuvanje
Дали на самохраните родители им следува социјален стан или некакво сместување?

Одговара Душан Томшиќ од Министерството за труд и социјална...

images prasaj Dali na samohranite roditeli im sleduva nekakva paricna pomos od drzavata
Дали на самохраните родители им следува некаква парична помош од државата?

Одговара Душан Томишиќ од Министерството за труд и социјална...

images prasaj Dali samohranite roditeli se oslobodeni od plakanje gradinka
Дали самохраните родители се ослободени од плаќање градинка?

Одговара Вера Ристовска од Министерството за труд и социјална...