fbpx

Тагови

Таг: сместување

images prasaj Dali na samohranite roditeli im sleduva socijalen stan ili nekakvo smestuvanje
Дали на самохраните родители им следува социјален стан или некакво сместување?

Одговара Душан Томшиќ од Министерството за труд и социјална...