fbpx

Тагови

Таг: сметка за струја

images prasaj Kakva e postapkata za menuvanje na nositelot na smetkite za struja
Каква е постапката за менување на носителот на сметките за струја?

ЕВН ни ја исклучи струјата затоа што сметката била на име на покоен. Одговара Вјоса...