fbpx

Тагови

Таг: стар одмор

dali pri otkazuvanje na dogovor za vrabotuvanje na vraboteniot mu sleduva ispratnina intro
Дали при откажување на договор за вработување на вработениот му следува испратнина?

 И дали може да го...