fbpx

Тагови

Таг: судски спорови

images prasaj Dali e mozno lice so zivealiste vo eden grad da prijavuva sudski sporovi vo drug grad intro
Дали е можно лице со живеалиште во еден град да пријавува судски спорови во друг град?

Одговара Андријана Марковска од Македонското здружение на млади...