fbpx

Тагови

Таг: техники на манупулации

besimi gi obra cresite okolu potfrlanjeto na naplatata na ddv vo prvite sedum meseci od godinava featured 1
Бесими ги „oбрa црешите“ околу потфрлањето на наплатата на ДДВ во првите седум месеци од годинава

Министерот за финансии на прес-конференција рече дека не се води евиденција за наплата на ДДВ на месечно...