fbpx

Тагови

Таг: телемаркетинг

images prasaj Od kade gi dobivaat telefonskite broevi telemarketerite intro
Од каде ги добиваат телефонските броеви телемаркетерите?

Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на личните...