fbpx

Тагови

Таг: ученици

pandemijata donese anksioznost i depresivnost megju uchenicite
Пандемијата донесе депресија и анксиозност меѓу учениците

Зголемен број на деца со анксиозни состојби, панични напади и депресивни состојби, празнини во нивото на...