fbpx

Тагови

Таг: ученик

images prasaj Dali na dete koe zivee na 3 kilometri od ucilisteto i patuva so taksi mu sleduvaat patni trosoci
Дали на дете кое живее на 3 километри од училиштето и патува со такси му следуваат патни трошоци?

Одговара Бојан Трпевски од Македонското здружение на млади правници...

Дали може ученик да се врати во редовно училиште откако бил префрлен во специјално училиште?

Хиперактивно детенце го отпишаа од училиште и сега мора да оди во специјално училиште кое е...