fbpx

Тагови

Таг: управни инспектори

images prasaj dali upravnite inspektori imaat ingerencii da postapat vo slucaj koga dksk nema da postapi po odreden predmet intro
Дали управните инспектори имаат ингеренции да постапат во случај кога ДКСК нема да постапи по одреден предмет?

Одговара Билјана Ивановска од Државната комисија за спречување на...