fbpx

Тагови

Таг: услов

koj uslov treba da go ispolnuva rabotnikot za da mu sleduva k 15 intro
Кој услов треба да го исполнува работникот за да му следува К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд во...