fbpx

Тагови

Таг: услови за пензија

na koja vozrast moze da odi vo penzija lice so utvrdena invalidnost od 70 featured
На која возраст може да оди во пензија лице со утврдена инвалидност од 70%?

 Одговара Севиме...