fbpx

Тагови

Таг: валидност

images prasaj Dali svoeracno napisan testament bez svedoci i prisustvo na advokat i notar e validen
Дали своерачно напишан тестамент без сведоци и присуство на адвокат и нотар е валиден?

Одговара Теодора Ќосева Костадиновска од Македонското здружение на млади...