fbpx

Тагови

Таг: влез во државата

images prasaj Dali i letovo ke imame 14 dneven karantin pri vlez vo zemjava
Дали и летово ќе имаме 14-дневен карантин при влез во земјава?

Владиниот портпарол Муамет Хоџа ѝ одговара на ученичката Михаела Трајкоска од гимназијата...