fbpx

Тагови

Таг: влез

images prasaj Dali edniot vlez od ista zgrada moze da ima poseben kuken sovet
Дали едниот влез од иста зграда може да има посебен куќен совет?

Одговара Ирена Лазарова од Централниот регистар на Република Северна...