fbpx

Тагови

Таг: вознемирување на деца

prijaviv vo policija psihicko maltretiranje na deca od strana na sosed no bez uspeh dali moze da se reagira i na povisoko nivo vo mvr intro
Пријавив во полиција психичко малтретирање на деца од страна на сосед, но без успех. Дали може да се реагира и на повисоко ниво во МВР?

 Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...