Тагови

Таг: втор пензиски фонд

Дали моите средства во вториот пензиски фонд се сигурни?

Одговара Петар Андоноски од Хелсиншкиот комитет за човекови...

Дали средствата од вториот пензиски столб можам да ги користам и доколку не остварам право на старосна пензија?

Одговара Петар Андоноски од Хелсиншкиот комитет за човекови...