Тагови

Таг: загадувачи

Какви чекори се преземаат за намалување на загадувањето?

Одговара Ваљон Салиху од Град...

Кој врши контрола колку загадуваат индустриските објекти?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...

Каде можам да пријавам загадувачи?

Каде можам да пријавам загадувачи? Одговара Ели Пешева од О2 Коалицијата за чист...

Зошто не се укинат дизел возилата кои се големи загадувачи на воздухот?

...