fbpx

Тагови

Таг: закон за заштита

za starata skopska carsija nadlezni se samo onie koi urivaat i gradat na divo featured
За Старата скопска чаршија надлежни се само оние кои уриваат и градат на диво

Седум институции со месеци се обидуваат да решат два големи случаи на незаконско уривање и незаконско...