fbpx

Тагови

Таг: закројување

images prasaj Kako se ocenuva koga i koe drvo treba da se zakroi intro
Како се оценува кога и кое дрво треба да се закрои?

Одговара Игор Велјаноски од ЈП „Паркови и...