fbpx

Тагови

Таг: замена на производи

images prasaj Kupiv proizvod na internet i sega imam problem da go zamenam Kade da reagiram koga nema kontakt so sajtot intro
Купив производ на интернет и сега не можам да го заменам. Нема контакт на сајтот. Каде да се обратам?

Одговара Мартина Грнчаровска од Организацијата на потрошувачи на...