fbpx

Тагови

Таг: засадување на дрва

images prasaj Kade treba da se pobara dozvola za da se zasadi drvo na javna povrsina intro
Каде треба да се побара дозвола за да се засади дрво на јавна површина?

Одговара Игор Велјаноски од ЈП „Паркови и...