fbpx

Тагови

Таг: застарување

images prasaj Dali za izdrska na dete postoi zastaruvanje na pobaruvanjeto intro
Дали за издршка на дете постои застарување на побарувањето?

Одговара Наташа Станојевиќ од Центарот за социјална...