fbpx

VoxPops: Минимална плата

Дали тој што ја донел минималната плата во Македонија може да живее со неа? Дали зголемувањето на минималната плата ќе значи отпуштања на оваа категорија лица? Вие прашувате, граѓанските организации ви одговараат.

Тагови: