fbpx

VoxPops: Полициски интегритет и корупција

Зошто се вработуваат повеќе полицајци, а не ги гледаме на улица? Дали заради мито полицајците не казнуваат и кога има прекршок? Зошто полицајците некогаш се однесуваат како криминалци? Вие прашувате, граѓанските организации ви одговараат.

 

Анкета Полициски интегритет и корупција

Тагови: