fbpx

Саботажа сезона 3 бр. 30

„Истрижана Саботажа“, емитувана на 23 јануари 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ во 22,30.
автор: Среќко Поповски
монтажа: Коста А.

 

Тагови: