Емисија 360 степени сезона 3 бр. 31

Емисијата 360 степени е првично емитувана на 27 јануари 2017 година (пeток) на телевизијата АЛСАТ-М и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

 

Тагови: