fbpx

360° Бугарски пасош за „чиста“ Македонија

Видео материјалот е емитуван на 28 ноември 2016 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавен на YouTube каналот на „360 степени“.

 

Тагови: