fbpx

„Затупена” Саботажа

„Затупена" Саботажа, е првично емитувана на 27 февруари 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

 

Тагови: