fbpx

Пишувај на веб

Интернетот и социјалните медиуми ни ја даваат можноста, ние самите да бидеме креатори на медиумски содржини. Преку овие алатки, можеме да го споделиме нашето мислење со илјадници луѓе. Тоа можеме да го сториме преку блог, социјални мрежи, веб-страници.

КАКО ДА ДОЈДЕШ ДО ИДЕЈА?
ЗА ШТО ДА ПИШУВАШ?
КАКО СЕ ПИШУВА ЗА ВЕБ?

Видеото е изработено од Високата школа за новинарство и за односи со јавноста и е првично објавено на www.medium.edu.mk

Тагови: