Тагови

Таг: апликација

Каде да се обратам доколку не можам да се најавам на апликацијата MojДДВ?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...

Во рок од колку дена најдоцна може да се скенира една фискална сметка?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...

Која е највисоката сума на една сметка што може да се скенира?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...

Дали ќе се вметнат и сметките за струја, телефон и парно во скенирањето за „Мој ДДВ“?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...

Зошто во некои кафеани и кафулиња се препечатува сметка ако не си кажал дека плаќаш со картичка?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...