fbpx

Тагови

Таг: безбедни трансакции

kakvi novini voveduva narodnata banka za onlajn plakanjata da bidat pobezbedni intro
Какви новини воведува Народната банка за онлајн плаќањата да бидат побезбедни?

 Одговара Горан Јанкоски од Народна банка на Република Северна...

kako da bideme sigurni deka onlajn transakcijata e bezbedna intro
Како да бидеме сигурни дека онлајн трансакцијата е безбедна?

 Одговара Горан Јанкоски од Народна банка на Република Северна...