fbpx

Тагови

Таг: дезинфекција

images prasaj Sto e so redovnoto dezinfekcisko odrzuvanje na zgradata intro
Што е со редовното дезинфекциско одржување на зградата?

Одговара Јасмина Петреска од Регулаторната комисија за...