fbpx

Тагови

Таг: дијагностицирање

do koga ke trae skriningot na rak na dojka intro
До кога ќе трае скринингот на рак на дојка?

 Одговара д-р Јасминка Чабуковска од Универзитетската...

kolku vlijaat slucaite na kancer vo semejstvoto vrz verojatnosta zenata da ima kancer na dojka intro
Колку влијаат случаите на канцер во семејството врз веројатноста жената да има канцер на дојка?

 Одговара д-р Јасминка Чабуковска од Универзитетската...

zosto e vazno ranoto otkrivanje na rakot na dojka intro
Зошто е важно раното откривање на ракот на дојка?

 Одговара д-р Јасминка Чабуковска од Универзитетската...