fbpx

Тагови

Таг: дистрибуција на струја

se shto treba da znaete za nadomestokot za prenos na struja
Сè што треба да знаете за надоместот за пренос и дистрибуција на струја

Со одлуката за цената на електрична енергија на Регулаторна комисија за енергетика (РКЕ), која влезе во сила...