fbpx

Тагови

Таг: доход

images prasaj Dali treba da platam danok na dohod za honorarot sto go dobivam stranska firma intro
Дали треба да платам данок на доход за хонорарот што го добивам странска фирма?

Вработен сум во домашна фирма на половина работно време, а надворешен соработник сум на странска фирма за...