Тагови

Таг: доктор

Дали се наплаќа преглед кај матичен лекар?

Одговараат од Фондот за здравствено...

Дали постои законска пречка да добијам приоритетен упат доколку докторот нема термин?

Одговара Милица Бубало од Брзата...

Кога ќе почне да функционира универзалната линија за помош?

Одговара Милица Бубало од Брзата...

Со колку возила располага Брза помош?

Одговара Милица Бубало од Брзата...

Зошто Брза помош не доаѓа за лица над 60 години?

Одговара Милица Бубало од Брзата...