fbpx

Тагови

Таг: докупување стаж

rabotev vo firma i pet godini ne mi e plateno penzisko osiguruvanje dali mozam sam da si platam featured
Работев во фирма и пет години не ми е платено пензиско осигурување. Дали можам сам да си платам?

Доколку работодавачот не му платил пензиско и инвалидско осигурување на работникот, тој има право со докуп...