fbpx

Тагови

Таг: домаќинства

images prasaj Koe domakinstvo se smeta za neobezbedeno domakinstvo
Кое домаќинство се смета за необезбедено домаќинство?

Одговара Душан Томшиќ од Министерството за труд и социјална...