fbpx

Тагови

Таг: домарина

Дали сум обврзан да плаќам домарина во зграда доколку не ми стигнува сметка за одржување на зградата?

Дали сум обврзан да плаќам домарина во зграда доколку не ми стигнува сметка за одржување на...